Terima kasih kerana sudi berkunjung!

ORDER DI SINI!

Nama:
Email:
Nombor telefon
Kelas yang ingin diikuti : Biskut (RM100)
Baking & Deko Cupcakes & Cake (RM120)
Brownies (RM80)
Cheesetart/ Tartlet (RM80)
Creampuff/Eclair (RM60)
Fancy Cookies (RM80)
Muffin (RM60)
Shortbread (RM60)
Tiramisu&Triffle (RM80)
Tarikh yang diingini (Sabtu dan Ahad sahaja) :

create form

Saturday, 12 February 2011

Lapis Choc Biskut Marie




Bahan2:

1 cawan gula
1 cawan mentega
1 cawan biskut marie ( d kisar)
1 cawan tepung gandum
2 sudu besar susu pekat
4 butir telur
sedikit esen vanila
Choc cadbury secukupnya
pewarna.

Cara:
Putar mentega & gula hingga kembang
Putar kuning & putih telur berasingan
Putar putih telur sampai "stiff" (bla terbalik kan bekas x jatuh)
Masukkan kuning telur, susu , vanila , bislut & tepung. Gaul sebati.
Bhgn adunan kpd 3 bhgn. warnakan
Kukus setiap lapisan selama 5`10min.
Lakukan proses melapis secara selang seli shingga selesai.

Selamat Mencuba

0 comments:

Kindly Drop by


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com