Terima kasih kerana sudi berkunjung!
Salam Pictures, Images and Photos

ORDER DI SINI!

Nama:
Email:
Nombor telefon
Kelas yang ingin diikuti : Biskut (RM100)
Baking & Deko Cupcakes & Cake (RM120)
Brownies (RM80)
Cheesetart/ Tartlet (RM80)
Creampuff/Eclair (RM60)
Fancy Cookies (RM80)
Muffin (RM60)
Shortbread (RM60)
Tiramisu&Triffle (RM80)
Tarikh yang diingini (Sabtu dan Ahad sahaja) :

create form

Friday, 26 October 2012

Choc Cheese Indulgence cake
















2nd time buat kek ni utk juadah Hari Raya Aidil Adha. Yg 1st time trial hanya berpandukan resepi yg d beri x la hancusss hanya layak utk perut sendirik. Lepas g kelas penuh dengan rasa konfident. Guna spongemix yg bli dr mana2 kedai bahan bekery. Ikut resepi & step yg ada pada packing tu ya. Resepi filling tu klu rajin refer la pak gugel, tp jgn sayang duit klu nak ilmu. Resepi mana2 boleh dpt lagi2 dalam zaman canggih ni, sume d hujung jari anda. Tapi teknik yg penting, bla dah tau teknik melepa kek boleh guna utk kek yg lain..... so renung2 kan lah ya.





0 comments:

Kindly Drop by


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com